Selectează o Pagină

STUDIO3A

Suntem alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta să obțineți despăgubirea corectă

Despre
STUDIO3A

Studio3A este o echipă de profesioniști specializați în domeniul răspunderii civile și penale, prezentă pe întreg teritoriul țării, care are un singur obiectiv major: să protejeze drepturile celor care au suferit prejudicii, astfel încât aceștia să primească despăgubirile la care au dreptul.

Expertiza companiei se extinde la accidente rutiere, accidente de muncă, malpraxis medical, daune de mediu, evenimente catastrofale și sprijin în interpretarea corectă a polițelor

ECHIPA

Mai mult de optzeci de angajați și o rețea densă de experți în toate disciplinele din întreaga Italie.

  • The Grupul operativ ales pe baza pregătirii și specializării lor reprezintă punctul forte al companiei. O echipă formată din avocați, consilieri juridici și consilieri personali care lucrează în fiecare zi pentru a maximiza drepturile clienților lor.

  • O rețea densă de administratori proprii, prezenți atât în Italia, cât și în străinătate și specializați în diverse discipline: de la subiecte juridice și tehnice, cu experți și ingineri cinematici pentru reconstrucția de daune, până la domeniul medical, cu medici legiști și specialiști, psihologi și psihiatri criminaliști.
  • Competențele și actualizarea constantă a fiecărui expert ne permit să răspundem rapid și eficient la toate nevoile cu care ne confruntăm din când în când cu clienții noștri.
PRINCIPALELE NOASTRE SERVICII

Protejăm drepturile celor care au suferit daune, astfel încât aceștia să fie despăgubiți.

ACCIDENTE RUTIERE

Studio3A plătește cu până la 100% mai mult decât valoarea estimată de asigurare.

Companiile de asigurări compensează numai daunele care au fost declarate și documentate, după ce au fost examinate de tehnicienii lor. La Studio3A, pe de altă parte, analizăm toate elementele de daună, nu doar cele mai evidente, cum ar fi costul reparației vehiculului avariat sau despăgubirea pentru vătămarea corporală. Tipurile de daune eligibile pentru despăgubire sunt împărțite în două macrocategorii, “daune materiale” și “daune morale”, dar există numeroase subcategorii care trebuie luate în considerare.

ACCIDENTE DE MUNCĂ

Studio3A evaluează toate responsabilitățile angajatorului și evaluează daunele pe care Inail nu le rambursează.

Grație asistenței Studio3A, un lucrător accidentat are posibilitatea de a evalua și daunele care nu se încadrează în lichidarea daunelor biologice despăgubite de Institutul Național de Asigurare Împotriva Accidentelor de Muncă (Inail), care trebuie, prin urmare, să fie despăgubite de către compania de asigurări a întreprinderii. În cazul unui accident mortal, Studio3A garantează membrilor familiei victimei nu numai dreptul la despăgubirile prevăzute de Inail ca daune materiale, ci și toate daunele pentru suferințele morale care decurg din acesta către angajator.

MALASANITATE

Un serviciu strategic pentru gestionarea complexității malpraxisului medical.

Studio3A ajută victimele malpraxisului medical să facă față cu demnitate nenumăratelor neplăceri suferite, atât de victimă, cât și de familia acesteia, și să își afirme drepturile pacientului. Odată ce toată documentația medicală a fost predată consilierului nostru juridic, o echipă de medici specializați în răspundere medicală, aleși de la caz la caz în funcție de specificitatea prejudiciului suferit, va face o evaluare inițială a cazului, determinând astfel dacă se va da curs sau nu cererii de despăgubire. Atenția se concentrează apoi asupra corelației specifice dintre comportamentul profesioniștilor din domeniul sănătății și prejudiciul suferit de pacient.

Alte
SERVICII

ACCIDENTE AERIENE ȘI RĂSPUNDERE FEROVIARĂ

RĂSPUNDERE CIVILĂ

RĂSPUNDEREA ADMINISTRAȚIEI PUBLICE

INCENDIUL

DAUNELE ADUSE MEDIULUI

TRASEUL DE URMAT

Suntem o echipă de avocați, juriști și experți selectați pentru a oferi servicii calificate și profesionale în fiecare etapă a procesului.

1. Spuneține despre cazul dumneavoastră

Consilierul nostru juridic dobândește toate informațiile necesare pentru a înțelege cazul dumneavoastră și vă stă mereu la dispoziție pentru a vă răspunde la toate întrebările și a vă clarifica toate îndoielile.

2. Practică

Studiem cu atenție situația dumneavoastră în toate detaliile pentru a obține o imagine completă, astfel încât să vă putem prezenta drepturile dumneavoastră și cea mai corectă strategie pentru a le face recunoscute de cealaltă parte.

3. Colectarea documentației

Ilustrăm documentația necesară, documentația pe care trebuie să ne-o furnizați și documentația pe care v-o vom furniza noi, punând la dispoziția dumneavoastră toți profesioniștii necesari pentru a cuantifica corect prejudiciul suferit.

4. Cuantificarea daunelor

În raportul nostru de expertiză, explicăm toate elementele de daună revendicate și temeiul acestora cu referire la contractul de asigurare. Noi trimitem materialul la compania de asigurări. Vă veți întâlni apoi cu experții noștri pentru o evaluare comună a aspectelor critice și a cererilor de despăgubire care urmează să fie formulate.

5. Negociere

Cererile se referă, de asemenea, la plata avansurilor sau a plăților intermediare, atunci când complexitatea cazului poate necesita mai multe săptămâni și numeroase întâlniri pentru o analiză amănunțită a tuturor circumstanțelor cazului. Vă informăm cu privire la rezultatul întâlnirilor, vă explicăm orice probleme și perspectivele de soluționare și vă comunicăm rezultatul maxim realizabil din punct de vedere tehnic.

6. Negociere încheiată cu succes în proporție de 98%

La finalul negocierii, echipa noastră vă va explica ipoteza de înțelegere la care s-a ajuns, în raport cu toate tipurile de daune examinate, implicând și tehnicienii și profesioniștii care au urmărit cazul.

PUNCTELE NOASTRE FORTE LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRĂ

CONSILIER JURIDIC

Gata să răspundă la toate nevoile clientului 24 de ore pe zi.

Rețeaua densă de consultanți juridici pe care se bazează Studio3A este prezentă în toată Italia.
Consultanții sunt gata să vă asculte cazul și să răspundă imediat și personal nevoilor dumneavoastră. Aceștia sunt angajați direct de către companie și au o pregătire tehnică, juridică și psihologică specifică pentru a înțelege prejudiciul suferit. Aceștia își sprijină clienții 24 de ore din 24 în toate problemele lor, fie venind direct la domiciliul lor, fie, dacă este necesar, punându-se la dispoziție pentru apeluri video sau întâlniri video, pentru a asigura confidențialitatea, politețea și claritatea în furnizarea de informații utile pentru client.

SISTEM STUDIO3A

Protocoale de intervenție unificate pentru a obține cel mai bun rezultat în cel mai scurt timp posibil.

Profesioniștii noștri sunt supuși unei formări temeinice și unei actualizări constante. Activitatea acestora este coordonată de Biroul consultanților în management, care are un reprezentant pentru fiecare figură profesională. Tot personalul nostru folosește aceeași metodă, bazată pe utilizarea unor protocoale de intervenție unificate, ceea ce ne oferă mari avantaje în gestionarea cererilor de despăgubire:

  • Managementul centralizat al practicii
  • Monitorizarea continuă a modului de funcționare a Departamentului juridic
  • O organizare mai simplă și mai rapidă.

GARANȚIE DE RISC ZERO

Sfat gratuit: pentru a vă afirma drepturile, trebuie să le cunoașteți. De aceea, oferim consultații gratuite clienților noștri.

Fără avans de onorariu: vansăm toate costurile necesare pentru a susține cazul clienților noștri, folosind cel mai bun specialist.

Nici un risc financiar: la noi, fiecare client nu riscă financiar, deoarece ne ocupăm de orice eventualitate care poate apărea.

Remunerare bazată pe rezultate: onorariile noastre sunt stabilite în momentul misiunii ca procent din compensația obținută.

NUMERELE DE LA STUDIO3A

%

Clienții noștri primesc cu până la 100% mai mult decât valoarea estimată de asigurare

%

Numărul mediu de cazuri pe care le închidem cu succes este de 98%

%

Numărul mediu de cazuri pe care le finalizăm fără a fi nevoie să ajungem în instanță este de 83%

%

Investițiile noastre în clienții noștri au crescut cu 574%

Manager
INTERNAȚIONAL

AMINE MOUKHARIQ

M-am născut în Maroc în urmă cu 39 de ani, iar la vârsta de zece ani am rămas paralizat din cauza unei erori medicale, dar nu m-am dat bătut. M-am mutat în Franța pentru tratament medical și aici mi-am continuat studiile liceale, finalizate ulterior în țara mea de origine, și am obținut și câteva diplome de masterat de specialitate.

Am ajuns în Italia la 18 ani și aici, pe lângă munca de birou și alte studii, mi-am dezvoltat cariera de baschetbalist, dedicându-mă de la o vârstă foarte fragedă baschetului în scaun cu rotile, în rolul de conducător de joc: am jucat timp de cinci sezoane, din 2004 până în 2009, la Padova, la Studio3A Millennium Basket, cu care am câștigat Cupa Italiei și Supercupa Italiei în 2007 precum și Cupa Willy Brinkmann în 2008. Am revenit în septembrie 2021 și joc în continuare în campionatul Serie A: între timp, am jucat cinci ani la Lottomatica Roma și alți cinci ani la Santa Lucia, cea mai titrată echipă din capitală, cu care am câștigat alte trei Cupe ale Italiei și o Supercupă. De asemenea, am jucat un sezon în Spania, la Malaga, și în Suedia, iar aici am început două afaceri proprii în domeniul muncii temporare și al distribuției la scară largă.

Cea mai mare satisfacție sportivă este că am purtat de multe ori tricoul echipei naționale italiene de baschet în scaun cu rotile, cu care am câștigat Campionatul European în 2009 și am participat la Campionatul Mondial și la Jocurile Paraolimpice de la Londra din 2012. Prin urmare, vorbesc fluent șase limbi, pe lângă franceză, limba mea maternă, și arabă, engleză, italiană, spaniolă și suedeză.

În Studio3A-Valore S.p.A. mă ocup în special de persoane străine cu scopul de a îmbunătăți și mai mult serviciile pe care compania le oferă acestor persoane care, din cauza limbii, a culturilor diferite, a relațiilor sociale deficitare din cauza sosirii lor recente în țara noastră, necesită eforturi mai mari de comunicare și relaționare. De asemenea mă ocup de rezolvarea unor probleme birocratice considerabile legate de țările lor de origine: în acest sens, mă voi ocupa direct de toate contactele cu diversele ambasade și autorități locale, cu scopul de a oferi tot ajutorul posibil celor care, pe lângă faptul că sunt departe de țara lor, trebuie să se confrunte cu legi și proceduri diferite și sunt nevoiți să facă față consecințelor unor accidente grave. Este o situație pe care am trăit-o și eu și știu cât de important este în astfel de circumstanțe să ai pe cineva aproape pe care să te poți baza. Întotdeauna.

International Manager

CONTACTE
DIRECTE

SPUNEȚI-NE DESPRE CAZUL DUMNEAVOASTRĂ

Valore S.p.A.
S.p.a. NR. TVA. 03850440276 | REA: VE – 343806 | Capital social 100.000,00 € V.A.T.